En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan hayatını başlıca alan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Dairesel dizayn, bukanak izini en aza indirirken verimkâr dikey harekete izin verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar muhtevain pratik bir seçim haline getirir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy tütünın ve ali ısının dışarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile korku anında kaçış planının henüz seri ustalıklemesini katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi Yangın Çıkış Kapısı esenlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın temellangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre süresince olay yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yine sadece 6 dakikalık kısaca bir sürede platformın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla gestaltların bağırsakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylelikle strüktürlardan çıkış imkânsız olur. En esen dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi evet da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla savaşım adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme kârlemlerinizi yaşama ve mal kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kısım mimarisında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Ankara Yangın Bapsı başlamak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili heves ettikleri bütün mevzular hakkında olgun sahibi olabilirler.

Report this wiki page